Prezentare

Mă numesc Dr. Lazáry Áron, sunt medic primar de chirurgie spinală, directorul adjunct al Centrului Național de Dizabilități Spinale din Budapesta (National Center of Spinal Disorders). Am absolvit la Universitatea Semmelweis la facultatea de medicină generală, unde am obținut doctoratul și am devenit medic specialist de ortopedie-traumatologie. Tratez pacienți cu patologie spinală atât prin metode chirurgicale cât și prin metode conservative bazate pe dovezi științifice. Pe lângă cele mai întâlnite patologii (hernie de disc, stenoza canalului vertebral) care au tratament eficient, o proporție semnificativă a pacienților prezintă o patologie complexă a coloanei vertebrale, cum ar fi: coloană operată anterior cu simptomatologie de novo, deformități, patologie tumorală. Conform experienței mele, chiar și cele mai dificile situații sunt tratabile prin abordare individualizată de diagnostic, apelând la ajutorul noilor tehnici operatorii de chirurgie spinală. În scopul dezvoltării profesionale, particip regulat la congrese și cursuri internaționale de chirurgie spinală, în principal ca instructor și invitat. Conform convingerii mele profesionale, curiozității personale conduc numeroase proiecte de cercetare ștințifică și studii clinice, în calitate de șef al departamentului de cercetare și dezvoltare al centrului spinal, și în calitate de supervizor al mai multor doctoranzi din țară și din străinătate. Laboratorul de Biomecanică In Silico și Laboratorul de Studii Clinice sunt departemente de excelență al instituției.  

CV

Chirurgie spinală cuprinzătoare

Chirurgia spinală eficientă, modernă constă în combinarea sigură a metodelor diagnostice și chirurgicale, cu aborduri individualizate, bazate pe dovezi.

Un profesionist recunoscut

Dr. Aron Lazary este un medic primar de chirurgie spinală, recunoscut în plan internațional. Activitatea lui profesională este raportată de peste 100 de publicații în reviste științifice, el fiind invitat ca lector la numeroase conferințe de specialitate.

Spital de înaltă calitate

Centrul Național de Dizabilități Spinale din Budapesta (National Center for Spinal Disordes) este spitatul de specialitate al Buda Health Center, fiind cel mai mare centru spinal din Europa Centrală, care oferă o infrastructură, tehnologie de ultimă generație și îngrijire de înaltă calitate.

+36 (1) 489-5200

Str. Királyhágó 1-3, Budapest, Ungaria, H-1126